Zanzibar - Sultan Sands 5*
innen: 1.091 €
Északkeleti part (Zanzibár), Tanzánia

Zanzibar - Sultan Sands 5*

Top Deluxe
Létrehozás időpontja: 2022. április 29., péntek - Indulás: 2022. június 22., szerda
Ref ID: 2556160
Teljes ár innen: 2.182 €
Létrehozás időpontja: 2022. április 29., péntek - Indulás: 2022. június 22., szerda

Az úti célról

Unguja (más néven Zanzibar-sziget vagy egyszerűen Zanzibar, az ógörögben Menuthias, Μενουθιάς - ahogy az Erythraei-tenger Periplusában említik) a legnagyobb és legnépesebb sziget a Zanzibar-szigetcsoportban, Tanzániában.
Bővebb információ

Szolgáltatások

22 jún.
Szállás
7 Éjszaka
Sultan Sands 8,9 Nagyon jó
Kiwengwa - A központtól 3,5 km-re vanALL INCLUSIVE PO BOX 3276,KIWENGWA, NORTH EAST COAST, Kiwengwa Standard Room Garden View (Pwani) NON-REFUNDABLE
Ez a helyi Sultan Sands Kiwengwa egyik olyan pontján található a tengerparton, ahonnan egy 7 perces sétára esik Kiwengwa Pongwe Erdő. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 19,3 km-re található Mnemba-sziget, ill. 33,2 km-re Nungwi tengerpart helyszíneitől. Lazuljon el, és enegedje, hogy testét, lelkét kényeztessék. A szálláshelyen a következő wellness-szolgáltatásokkal várják a pihenni vágyókat: masszázs, testkezelés és arckezelés. Élvezze ki a szálláshely kínálta szabadidős létesítményeket és szolgáltatásokat, mint például a(z) 3 szabadtéri medence és a(z) szabadtéri teniszpálya. A hotel szolgáltatásai között szerepelnek a következők is: ingyenes wifihozzáférés, concierge szolgálat és vásárlási lehetőség a helyszínen. Helyezze magát kényelembe a(z) 76 szoba egyikében, melyekben minibár is található. A szobákban lévő kényelmes ágyak és a(z) memóriahabos matrac a biztosíték egy nyugodt és pihentető alváshoz. Kapcsolatban maradhat barátaival, családtagjaival, vagy éppen üzleti ügyeit intézheti, hiszen a szobákban ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés is elérhető. A(z) privát fürdőszoba (kizárólag azok, melyekben van zuhanyzó is) felszerelései közé tartozik esőzuhany és hajszárító is.
Teljes ár innen: 2.182 €
Testreszabhatja
Foglalja le ezt az ötletet
Az útiterv tartalma
úti célok 1
Szálláshelyek 1

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek